Me and my girl

onsdag 11 januari 2012

Bilder

Har varit dålig på att få med bilder i inläggen känner jag men ska försöka bättra mig.

Idag fick vi återigen en pekpinne från chefen ang fb, vi får helt enkelt inte nämna jobbet på fb, varken positivt eller negativt. Så vill jag berätta att jag haft en undebar i skogen får jag alltså inte göra det?!
Galet tycker jag...

3 kommentarer:

  1. Vänta bara när hon får vetskap om att du bloggar... mohahahaha!

    Lite löjligt kan jag tycka. Vi får väl utrycka oss fritt i sverige och om det är positivt så förstår jag inte vad det kan göra för "skada"!!

    SvaraRadera
  2. känns som om vi knappt får skriva att vi ska gå till jobbet...känns som en häxjakt mellan personal också! Jag tycker inte att man ska lägga ut bilder på barn eller skriva om barn, självklart INTE. Men varför ska man inte få skriva att man haft en bra/dålig/kul dag på jobbet? Sjukt!

    SvaraRadera
  3. Självklart får vi inte lägga ut bilder på barn eller hänga ut föräldrar och kollegor men om jag vill aktiva och berätta att vi haft en jätterolig eller helt kaotisk julgransplundring tycker jag det är upp till mig. Sen tycker jag det är ganska patetiskt av våra kollegor som springer och "skvallrar" hela tiden... De måste ju ha fb själva eftersom någon vet allt... Trist när man vara vill dela med sig av sin vardag!

    SvaraRadera