Me and my girl

fredag 26 februari 2010

Tittut!

I onsdags var det då dags för oss att få se vår lilla bebis igen. Åkte upp till Sthlm för att besöka kliniken www.tittutultraljud.se/
Kom in i en liten hall där vi blev emottagna av en receptionist, sedan fick vi gå in i ett annat rum och vänta. Det var en väldigt fin mottagning med snygga soffor, kuddar och annan inredning och gamla fina trägolv. Lite annat mot sjukhuset i E-tuna eller Barnmorskemottagningen hemma :)

Så fick vi då komma in i vårt rum, det var en trevlig norsk barnmorska som tog hand om oss. Tommy fick sätta sig bredvid sängen i en stor fin soffa. Hon började med vanligt 2d ultraljud och för det första var det roligt att se hur mycket större bebisen blivit sedan förra gången! Sen växlade hon över till 3d/4d. Jag säger bara det alla som är gravida borde göra det här! Helt galen känsla att se sin lilla bebis där inne! Man ser ju precis hur den ser ut och hur den rör sig :) Det ser ut som vi får en bebis som är väldigt lik sin fina pappa!
I love you darling det här har vi gjort bra! ;)

Fick nog titta på tv skärmen under ca 30 minuter, hon förklarade allt hon såg och bekräftade även könet på bebisen. Fick allt inspelat som film och även ca 50 bilder.

Efter ultraljudet åkte vi hem till Tommys syster Cissi och henens familj där vi blev bjudna på middag och fika, mycket trevligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar