Me and my girl

måndag 21 december 2009

Tommy 30 år

I fredags fyllde Tommy 30 år, vi skulle börja dagen med att åka till Eskilstuna och gå på ultraljud. Lite sena och stressade satte vi oss i bilen och skulle köra iväg men kom inte ut... någon hade varit rolig och snäll och lagt en gigantisk snövall vid vår utfart. Den var högre än bilen och riktigt hårt packad. Ville helst bara gråta av frustration över att vi nu skulle missa vår tid på sjukhuset. Men det var bara att börja skotta bort högen. Snön var så hårt packad att man fick hacka sig fram. Stannade en plogbil som åkte förbi men han kunde int ehjälpa oss för han hade ingen skopa på... sprang in till grannen och frågade om hjälp men han hade inte heller någon skopa på traktorn. Men efter ett tag kom grannen ändå och gjorde sitt bästa med traktorn och fick bort så mycket snö att vi kom ut. Helt uppstressade och svettiga åkte vi vidare. Detta kanske had evarit ett roligt 30 års bus en vanlig dag men det var f-n inte kul när vi skulle iväg. Så här i efterhand kan man kanske skratta lite åt det och visst blir det nåt att berätta för bebisen men ändå.

Att äntligen få se vår lilla krabat var helt underbart. Vilken känsla! Att få se vad det är som far runt där inne i magen :) Längtar så tills vår vilda bebis kommer.

På kvällen var det dags för lite överraskningsfirande för min darling. Vi åkte till Stockholm och gick på isbaren och sedan vidare till Friday´s för middag. Lika gott som alltid :)

1 kommentar:

  1. Korten var jättetydliga och jag tror det är fler som längtar till den vilda bebisen visar sig.......
    jag hade inte uppskattat ett sådant bus, jag tycker att det var riktigt elakt och bus ska man väl minnas med glädje.....
    tack för en trevlig helg!
    kram Leila

    SvaraRadera