Me and my girl

fredag 25 december 2009

Julafton

När köttbullarna var färdigstekta och alla klappar inslagna åkte vi hem till svärmor för att fira jul. Tittade på Kalle och sen Kan du vissla Johanna innan det var dags att äta lite mat. Eller lite, ganska mycket äter man kanske :) Men jag tycker faktiskt att det är riktigt gott med julmat!

Sen kom såklart tomten och delade ut lite klappar och jag tror både barn och vuxna var rätt så nöjda med sina paket. Jag fick ny jacka och skidbyxor av Tommy. Han tyckte inte jag skulle behöva frysa nu när magen tar emot när jag ska knäppa de gamla. Toppenbra! Dessutom har ju mina gamla blivit så fula nere vid fötterna så nu åker de i soporna. Fick även Andreas Carlssons biografi, låtarna som skrev mítt liv. Blev jätteglad för den då jag faktiskt önskat mig den men inte sagt det till någon. Han är bra på paket min älskling!
Ganska roligt att han köpt en bok åt mig då jag köpte Filip och Fredriks senaste bok till honom :)
Fick även en "mamma skjorta", presentkort på Åhlens som ska gå til en parfym. Sen fick Tommy och jag nya påslakarn, en te -låda full med te och Lennart Nilssons bok med bilder innifrån magen. Helt fantastiska bilder i den boken.

Kvällen fortsatte med lite film tittande och ostätande. Damn så sugen jag är på brieost!
Var en trevlig julafton! Imorgon är det dags för firande nr 3 hemma hos oss :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar