Me and my girl

torsdag 10 december 2009

"Julfest"

Då var man hemma igen efter årets julfest som detta år blev lite lugnare än tidigare år då vi fått åka på olika julgalor och partaja.
Nu var vi bjudna till "Sju rum och kök" i Strängnäs på ett alternativt närproducerat julbord. Maten var verkligen god, fanns lite lagom mycket att välja på och allt jag smakade var som sagt väldigt gott. Lite synd var det ju oxå att det mest fanns 4 personers bord då de flesta automatiskt satte sig med de perosner man jobbar med varje dag. När vi äntligen får chansen att träffas alla, långbord ville vi ju ha :)

Sedan var det då dags för desserten, trodde vi ja! Det dukades fram kaffe/te och pepparkaka. :(
Inte för att klaga men det finns ju alltid plats för lite god efterrätt.

När klockan var 20.50 och vi nästan gjort våra obligatoriska 2 timmar reser de första tanterna (ursäkta) sig och åker hem. Okej vi gör sånt här 2 gånger om året, är det för mycket begärt att bjuda till lite då? Tråkigt tycker jag att det är i alla fall. Har man så bråttom hem kan man lika gärna stanna hemma känns det som. Jag tycker det kan vara trevligt att för en gångs skull träffas utanför jobbet och kunna prata om vad man vill. Men alla måste ju inte tycka som jag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar