Me and my girl

tisdag 20 juli 2010

Avesta

Hade tänkt komma iväg skapligt imorse för vi skulle ta bilen upp till Angelica och Robert i Avesta. Nikki vaknade jättetidigt och hade knölat lite under natten så jag tyckte hon kunde sova en liten stund till, hade dock inte räknat med att hon skulle sova sååå länge så blev riktigt förvånad när jag själv vaknade kl 11 och hon fortfarande sov. Så vår tidsplanering sprack rätt skapligt :)

Men iväg kom vi och vi var uppe till 14 då Robert slutad jobba. Tog en lunch på stan, hamburgertallrik och en stor stark/cola light. Nikki var så knölig hela lunchen och bara grät och grät, hon ville inte äta och somnade inte heller. Fick ta promenader med henne i omgångar. Känns som hon har jätteont i magen för hon skriker så det skär i hjärtat verkligen. Inte alls likt henne.
Gick tillbaka till deras lägenhet för lite god fika efter maten.
Så mysigt att träffa dom! Förra sommaren vi var där fick man en utskällning av bartendern på krogen och nu satt vi och fikade med vår lilla bebis :)

På vägen hem fick vi göra ett litet matstopp för lillsessan. Hon har haft en tuff dag men sover nu så sött. Lite popcorn till mamma och pappa då kanske?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar