Me and my girl

söndag 25 december 2011

Julafton

Efter en mysig frukost åkte vi hem till pappa för lite mys och skinksmörgås. Självklart blev det lite klapputdelning oxå :) nikki fick lite olika instrument av morfar som hon genast började spela med! Dessutom fick hon superfina kläder. <3

När det blev dags för en middagslur åkte vi hemåt och laddade säcken med nya klappar och packade in lite mat i bilen och åkte mot svärmor, gjorde ett snabbt stopp hos fam Roth oxå för att lämna grabbarnas klappar. Nikki fick oxå en välbehövlig klapp i form av pennor och ritblock, precis vad hon behöver! Lite gott till mamma och pappa blev det oxå :)

Väl hos svärmor bänkade vi oss framför Kalle med lite glögg. Vet inte om nån eg tittar men det är klart det ska vara på ! :)
Lite mer tv i form av kan du vissla Johanna och tyvärr blir nikki lite grinig av både feber och hunger här... Mycket god mat blev det sen! Mums!

Tomten kom på ett kort besök, det gillades Inge vidare av lilla fröken.

En lång julklappsutdelning blev det då nikki blev överlycklig för varje julklapp och var näst intill omöjlig att övertala till att öppna en ny :)
Mycket fint fick hon! Köksgrejer, kakfat, docka och skor mm. Tusen tack för allt!

Jag och Tommy fick oxå fina klappar :)

Årets omgång av julklappsspelet blev spännande och rolig! Ville inte att det skulle ta slut :)

Hoppas alla haft en bra dag och att ni fortsätter njuta av alla juldagar för julen har faktiskt fler dagar än själva aftonen!

1 kommentar:

  1. Tack själva för en toppen julafton med många fina klappar o många skratt. Julklapps spelet va toppen kul :) Ser fram emot nästa års upplägg ;)Kram o tack igen för en toppen dag !!

    SvaraRadera